HVEM ER KOALABARN?

Koalabarn er drevet af 2 ihærdige iværksættere fra Jylland ved navn Mads og Martin.
Børn har altid været en stor del af vores liv, eftersom Mads er far til 2 og Martin bl.a. har arbejdet som frivillig på flere skoler i Sydafrika og derudover er onkel til en lille niece. Vi har derfor altid gerne villet arbejde med børns behov og opvækst i en eller anden udstrækning.

 

HVORDAN OPSTOD KOALABARN?

Vi fik pludselig et helt nyt behov, da Mads blev far for anden gang til en lille dreng. Med en travl hverdag og 2 små børn at passe, fik Mads behov for at bære sine børn på en måde, hvor han kunne arbejde, mens han var sammen med sit barn. Således opstod vores behov for en slynge.

Men det begrænsede udvalg og den manglende gennemskuelighed vedrørende produkterne, fik os til at overveje, om vi ikke selv kunne tilbyde slynger og bæreseler på en anden måde end de forretninger, som findes på det danske marked i dag.
Vi satte os derfor ned, evaluerede vores behov som far og onkel, snakkede med kommende og nybagte forældre, og fandt ud af hvilke forventninger, man har til både produkter og forretning. Disse forventninger har vi forsøgt at sammenfatte i vores webshop, ved at tilbyde unikke produkter på en nem og overskuelig måde, kombineret med god kundeservice.

Vi håber du har samme opfattelse af vores webshop, som beskrevet ovenfor. Hvis du synes, at der er ting vi kan forbedre eller blot vil give os et klap på skulderen, er du meget velkommen til at skrive til os på info@koalabarn.dk.

 

Ejerskab

Koalabarn er ejet af Point of Web.

Adresse: Marselis Boulevard 59, 3. sal - 8000 Århus C

Mail: info@koalabarn.dk

Tlf: 71993735

CVR: 33096291 

 

Med de ord vil vi sige velkommen til Koalabarn og go' fornøjelse på siden!

 

Med venlig hilsen

Mads og Martin