PlayTray Bakke til Tripp Trapp barnestol

Denne vare er ikke længere på lager

PlayTray er en rigtig lækker bakke/bordstykke der er designet til Stokkes populære Tripp Trapp stol.

Den er perfekt til brug til både spise- og legesituation. Udover at være fin at se på, har den et væld af fordele i forhold til når barnet sidder direkte ved bordet. Læs et par af dem nedenfor.

Flere detaljer

Pris: 299 DKK

Beskrivelse

Når bakken er sat på stolen kan barnet ikke nå bordet med hverken hænder eller fødder hvilket betyder, at der ikke er nogen fare for at barnet kan vippe bagover på stolen.

Den har høje kanter, så mælken ikke løber ned på gulvet hvis glasset skulle vælte.


PlayTray er meget nem at tørre af og er selvfølgelig lavet så den ikke bliver ødelagt af hak med gaffel eller ske.

PlayTray monteres nemt på stolen. 
I starten, når barnet bruger bøjle, bruges PlayTray sammen med bøjlen. Når barnet efter noget tid kan sidde selv, uden bøjle, kan bordet stadig bruges. 
PlayTray er designet af den danske møbelarkitekt Carsten Buhl, og er design- og mønster registreret i hele EU. Den er produceret i Danmark.
 Materiale :K-Resin RK150 (SBC), som er FDA godkendt.


Bordet passer til alle Tripp Trapp stole også med den nye spædbarnsindsats


NB. Har du en gammel Tripp Trapp stol kommer der et lille gab på ca. 4,5 cm foran. Det har ingen betydning. Den kan sagtens bruges :-)


Man kan godt bruge PlayTray med den "gamle bøjle" (den i træ). Men da Playtray er designet til den nye plas bøjle, som er dybere, vil der være en åbning mellem træbøjlen og bakken.

PlayTray FAQ

Indeholder PlayTray stoffer, som kan være skadelige for mit barn?

Nej, PlayTray er 100% fri for Ptalater og andre kemikalier, som kan være skadelige for børn.


Hvilke farver findes PlayTray i?

PlayTray findes i transperant, sort, rød og hvid plast. Vær opmærksom på at den hvide kan tage imod farve fra stærkt farvende fødevarer som tomat, gulerod, karry og lignende., som kan danne skjolder på den hvide bakke. Husk derfor at tørre bakken af med det same efter brug.


Er PlayTray sikkerheds godkendt?

Ja, PlayTray er godkendt i henhold til EN14988-1:2006..


Hvor gammelt skal barnet være for at bruge PlayTray?

PlayTray kan bruges så snart barnet kan sidde i Tripp Trapp stolen (ca. 5-6 måneders aldermen), og skal øve sig i at spise selv. Playtray kan bruges helt op til 2-3 års alderen, når barnet vil lege, male eller andet ved bordet, og man vil sikre sig at malingen/legetøjet ikke flyder alle andre steder.


Kan PlayTray bruges på alle Tripp Trapp stole?

Ja, den kan bruges på både nye og gamle Tripp Trapp stole. (læs mere nedenfor)


Kan man bruge PlayTray med Tripp Trapp baby bøjlen i træ?

Ja det kan man godt, men PlaTray er lavet til de nye med plast bøjler, som er dybere,  så der vil være en åbning på ca 4,5 cm mellem træbøjlen og bakken.


Kan man bruge PlayTray med det nye Stokke plast baby sæt?

Ja, PlayTray passer til Stokkes plast bøjle og –ryg sæt. Er baby sættet fra før sommer 2011, vil der dog være en åbning (på ca 2 cm) mellem bøjlen og bakken, da Stokke har lavet en nyere version af bøjlen i 2011, som PlayTray er rettet til at passe til.


Kan man bruge PlayTray uden bøjle?

Af sikkerhedsmæssige årsager anbefaler vi, at PlayTray bruges med den originale Tripp Trapp plast bøjle. På denne måde er der ingen risiko for, at det lille barn glider ned under bakken. Når barnet bliver større, og ikke har brug for støtte mellem benene, kan PlayTray bruges uden bøjle.


Er PlayTray nem at rengøre?

Når PlayTray skal gøres ren, kan man nemt tage den af stolen og vaskes af i køkkenvasken eller I kan tørres af med en klud. Bemærk at misfarvning kan forekomme ved kontakt med stærkt farvende fødevarer som f.eks. ketchup og tomat sauce.